POLITICA DE COFIDENTIALITATE

INFORMATII GENERALE

Bine ați venit pe pagina noastră de Politică de confidențialitate! Când utilizați serviciile magazinului nostru, ne acordati încredere privind folosirea datelor dvs.  personale. Această politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce fel de date colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu acestea. Când împărtășiți informații cu noi, ne faceti posibil sa putem presta serviciile noastre pentru dvs.in conditii cat  mai bune. Dorim să vă aratam cum utilizăm informațiile dvs și modalitățile prin care vă puteți proteja confidențialitatea. Acest lucru este important; sperăm că veți face timp să o citiți cu atenție. 

 

DREPTUL DE ACCES LA CORECTAREA ȘI Ștergerea datelor PERSONALE

 

Clienții noștri au acces pentru corectarea și ștergerea datele personale și se pot opune prelucrării datelor personale, adresând în orice moment o solicitare scrisă. Compania depune toate eforturile pentru a pune în aplicare măsurile de precauție adecvate pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal și pentru a preveni modificarea, corupția, distrugerea sau accesarea de către terți neautorizați. Cu toate acestea, Compania nu controlează fiecare risc asociat cu utilizarea Internetului și, prin urmare, avertizează utilizatorii Site-ului cu privire la riscul potențial implicat în operarea și utilizarea Internetului

 

MANAGEMENTUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Puteți vizualiza sau edita datele dvs. personale online pentru multe dintre serviciile noastre. Puteți face, de asemenea, alegeri cu privire la colectarea și utilizarea datelor dvs. Modul în care puteți accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le utilizați. Puteți alege dacă doriți să primiți comunicări promoționale din magazinul nostru prin e-mail, SMS etc. Dacă primiți e-mailuri promoționale sau mesaje SMS de la noi și doriți să renunțați la ele, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile. De asemenea, puteți face alegeri cu privire la primirea de e-mailuri promoționale, apeluri telefonice înregistrându-vă în contul dvs.de pe webshopul nostru, care vă permite să actualizați informațiile de contact, să gestionați preferințele de contact, să renunțați la newsletter. Aceste opțiuni nu se aplică comunicărilor obligatorii care fac parte din anumite servicii ale magazinului in vederea efectuarii serviciului cerut.

 

INFORMATII COLECTATE

Intrand in magazinul nostru virtual puteți vizualiza sau edita datele dvs. personale online. Puteți face, de asemenea, alegeri cu privire la colectarea și utilizarea datelor dvs puteți alege dacă doriți să primiți comunicări promoționale din magazinul nostru prin e-mail, SMS și telefon. Dacă primiți e-mailuri promoționale sau mesaje SMS de la noi și doriți să renunțați, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile aflate pe websitul nostru accesand „Contul meu”. De asemenea puteți să actualizați informațiile de contact, să gestionați preferințele de contact, să renunțați la instiintari prin e-mail. Aceste opțiuni nu se aplică informatiilor obligatorii necesare iondeplinirii in mod corect al serviciilor magazinului.

CUM FOLOSIM DATELE DVS PERSONALE?

Magazinul nostru folosește datele pe care le colectăm în trei scopuri de bază: pentru a opera afacerea noastră și pt oferirea (inclusiv îmbunătățirea și personalizarea) serviciilor noastre, pentru a trimite comunicații, inclusiv comunicări promoționale și pentru publicitate. În îndeplinirea acestor scopuri, combinăm datele pe care le colectăm prin diferitele servicii de stocare pe care le utilizați pentru a vă oferi o experiență mai transparentă, mai consistentă și personalizată. Cu toate acestea, pentru a îmbunătăți confidențialitatea, am construit garanții tehnologice și procedurale concepute pentru a preveni anumite combinații de date. De exemplu, stocăm datele pe care le colectăm de la dvs. atunci când sunteți neautentificat (nu sunteți conectat) separat de orice informație despre cont care vă identifică direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon.

 

IMPARTASIREA INFORMATIILOR

Împărtășim datele dvs. personale cu consimțământul dvs. sau, după caz, pentru a finaliza orice tranzacție sau pentru a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat sau autorizat. De exemplu, împărtășim conținutul dvs. cu terți atunci când ne comandați să facem acest lucru. Când furnizați datele de plată/facturare pentru a face o achiziție, vom împărtăși aceste date cu băncile și alte entități care prelucrează tranzacțiile de plată sau furnizează alte servicii financiare și pentru prevenirea fraudei și reducerea riscului de credit. În plus, împărtășim date personale între filialele noastre. De asemenea, împărtășim date personale cu furnizorii sau agențiile care lucrează în pentru noi in vederea indeplinirii sarcinilor noastre descrise în această declarație. De exemplu: companiile pe care le-am angajat pentru a oferi asistență/servicii de vnzare pentru clienți sau pentru a ajuta la protejarea și securizarea sistemelor noastre. Acesti colaboratori ar putea avea nevoie de acces la datele cu caracter personal pentru a oferi aceste funcții. În astfel de cazuri, aceste companii trebuie să respecte cerințele noastre privind confidențialitatea și securitatea datelor și nu au voie să utilizeze datele cu caracter personal pe care le primesc de la noi în alt scop. De asemenea, putem dezvălui date cu caracter personal ca parte a unei tranzacții corporative, cum ar fi fuziunea sau vânzarea de active.

 

To Top