Despre noi

SI DESPRE MODUL IN CARE SATISFACEM NEVOILE CLIENTILOR NOSTRII SI OFERIM O SERVIRE DE CALITATE

Pentru ca noi suntem producatorii tuturor produselor oferite aici, magazinul nostru este mai mult decât un webshop obisnuit. Nu numai că vindem produse de înaltă calitate, dar furnizăm clienților si o experiență de cumpărături online deosebita prin multitudinea de optiuni din care poti sa alegi produsul perfect. Uită de pierderea de timp și oboseala pentru a procura lucrurile necesare apartamentului tau. Cumpăra doar cu câteva clicuri aici. Si dacă dimensiunea standard oferită nu iti convine, contacteaza-ne și comanda o dimensiune personalizată.

AVANTAJELE MAGAZINULUI NOSTRU

OFERTA DIVERSIFICATA

Ne gândim la confortul tău. Oferta noastră de produse este insotita de multe imagini și informații pentru a ajuta pe cei incerti să ia decizii usor. Mai mult, puteți căuta cu ușurință pe site-ul nostru utilizand diferite filtre, ceea ce vă poate economisi mult timp și efort in vederea gasirii produsului dorit.

LIVRAM ORI UNDE IN TARA

Livrăm produsele noastre în toată tara. Indiferent unde locuiți, comenzile dvs. vor ajunge la timp. Personalul de curierat gestionează coletele cu cea mai mare atenție, astfel încât produsele comandate să vă fie livrate în siguranță și nevătămate. Vă recomandăm să verificati pachetul și să va asigurati că pachetul este intact înainte de a-l desface.

CALITATE DE EXCEPTIE

Garantăm cea mai înaltă calitate pentru produsele pe care le comercializăm. Multi ani de activitate cu succes și mii de clienți fericiți pot justifica acest lucru. În plus, produsele noastre sunt supuse unui control calitativ complet înainte de a fi ambalate și expediate.

ECHIPA NOASTRA

EGRI CSILLA
EGRI CSILLA
Strategie, Marketing
VINCZE ANIKÓ
VINCZE ANIKÓ
Organizare
KUTASI IMOLA
KUTASI IMOLA
Organizare productie
MICU GABRIELA
MICU GABRIELA
Proiectare, design
BUZÁS JÁCINT
BUZÁS JÁCINT
Resposabil tehnic
MURESAN GABRIELA
MURESAN GABRIELA
Contabilitate, finaciar
MIHÁLY BEA
MIHÁLY BEA
Consilier vanzari
KOCSIS SÁNDOR
KOCSIS SÁNDOR
Corporate sales
ACTIVITATEA NOASTRA

Modern Glass Art este o firma specializata pe produse decorative din sticla cu multiple functiuni. Punem un accent important pe proiectare, creativitate pentru a putea realiza ceva unic, si mereu adaptat nevoilor clientilor nostrii. Investitiile noastre constante in IT, capacitatile de productie si utilaje ne permit combinatii infinite de technici, finisaje, colorare sau decorare a sticlei pentru a putea oferi ceva potrivit pentru toate gusturile si pentru toate bugetele. Executam urmatoarele procedee de prelucrare a sticlei: taiere, slefuire, gaurire, vopsire, imprimare, pictare, sablare sticla, executie vitralii, laminare sticla, fusing sticla. Avem un personal pregatit, cu o experienta vasta acumulata in acest domeniu si artisti care sunt pasionati de designul interior si de trendurile noi care apar. Ca urmare oferim produse de o calitate inalta, cu abordare noua si de o estica incontestabila.

VALORILE NOASTRE

Varietate

MODERN GLASS ART ofera o mare varietate de modele pentru produse decorative din sticla. Aici puteti vedea zeci sau sute de modele, fiecare in mai multe combinatii de culori. Acum alegeti modelul sau culoarea care vi se potriveste cel mai bine!

Conceptie si inspiratie

Prin acest Web ne propunem sa oferim clientilor nostrii idei si solutii comode, complete si la indemna; corelate cu cea mai buna experienta de a cumpara prin prezentari complete si clare a produselor oferite spre vanzare.Pentru a va inspira va prezentam si randari sau poze cu amenajari interioare pentru a va sugera estetica si functionalitatea produselor de sticla folosite ca décor.

Personalizat

Daca nici un produs prezentat nu vi se potriveste ca si marime sau culoare nu renuntati! Noi va facem produsul ales la dimensiunea si culoarea dorita de dvs! Mai mult! Daca aveti o idee sau un design la care tineti neaparat noi vom face tot posibilul ca sa o reproducem si sa va servim!

De ce sa ne alegeti pe noi?

Modern Glass Art doreste sa ofere produse si servicii de calitate superioara care să îmbunătățească ambientul consumatorilor nostrii. -Va oferim solutii la cheie -Produsele nostre au o valoare estica garantata -Primiti un design adaptat nevoilor -Economisiti timp si bani

To Top